ЖИВІ ЗАКВАСКИ
Закваски Yogurton - це живі бактерії для домашнього приготування натуральних йогуртів
ПРИГОТУВАТИ ПРОСТО
Приготувати домашній йогурт дуже просто. У тепле молоко додайте закваску YOGURTON™ і залиште сквашуватися протягом 8-10 годин.
ПЕРЕВАГИ ДОМАШНІХ ЙОГУРТІВ
НАТУРАЛЬНІСТЬ

Ніяких домішок. Тільки молоко і закваска.

Свіжість. Ви точно знаєте, коли був приготовлений йогурт..

Можна навіть дітям! Натуральні і безпечні домашні йогурти підходять як дорослим так і дітям.

користь

Більше бактерій. Домашні йогурти містять живі пробіотичні бактерії.

Травлення і мікрофлора. Відновлюють мікрофлору кишечника і боряться з розладами травлення.

Імунітет. Сприяють зниженню ризику простудних захворювань.

Вибери свою закваску